Omtale af kommende udsendelser

Lyt med lørdag den 6 august 2022 fra Kl. 17.00.
Radio Djursland får lørdag d.6.Aug kl. 17.00 besøg af den Danske guitarist Kaare Norge, der er gæst i programmet Kunstnertimen hos Fritz Jensen
Kaare Norge har de sidste tyve år været en af ​​dansk klassisk musiks førende skikkelser. Han er en højtuddannet guitarist og en meget aktiv komponist.
Kaare Norges talent har trukket ham ind i en bred vifte af præstationer, og han har været pioner inden for mange områder. Han var den første danske klassiske musiker til at udgive en cd fra et rock-selskab, Genlyd (BMG), han var den første danske klassiske musiker til at lave en video, han var den første klassiske kunstner, der optrådte på den verdensberømte “Roskildefestivalen” - foran ikke mindre end 60.000 entusiastiske tilskuere. har han fået mest international opmærksomhed for arrangementet af Led Zeppelins Stairway to Heaven, som han indspillede på sin 1994-cd La Guitarra .
Desuden har han sat nye standarder for, hvordan en klassisk performer promoverer sig selv. I den forbindelse har han givet talrige interviews på TV, radio, aviser, magasiner og internettet.
Kaare Norge har givet koncerter i hele verden, fra Grønland til Kina, fra Bolivia til hele Europa, og hans masterclasses er yderst eftertragtede. I Danmark er han en af ​​ganske få, hvis koncerter næsten altid er udsolgt. Omkring 3500 gange har han været udsat for taknemmelige bifald, hvoraf nogle har været medlemmer af den danske, kongelige familie. Således har han spillet før Dronning Margrethe d. 2. ved hendes 25 års jubilæum – samt da den dengang nybagte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary besøgte Aarhus for første gang.
Men når alt det ovenstående er nævnt, ligger Kaare Norges største betydning som kunstner i hans indspilning. Han har udgivet 17 cd'er og optræder på adskillige andre cd'er, og internationalt anerkendte kritikere, som Colin Cooper og Alan Miteran, har stemplet ham som en pladespiller i verdensklasse.
Kaare Norge giver en række kirkekoncerter fra d. 11Aug. Til d. 27 Nov
Lyt med lørdag d. 6 Aug. På Radio Djursland

Lyt med mandag den 11 oktober kl 16.00 og 23.00 2022 Kl.17.00.
Så er der optakt til det kommende Kommunal bestyrelsesmøde i Norddjurs Kommune. Ingrid Skytte Ribergaard får en snak med Borgmester Kasper Bjerregaard.
Lyt med med lørdag den 1 oktober 2022 Kl.17.00.
Radio Djursland sender lørdag d. 1. okt. Kl. 17.00 et portræt af Jesper Harborg
Jesper Harborg er født og opvokset i Grenaa, men bor i dag i Middelfart. Han er forfatter til en bog om VM i fodbold og de brogede historier bag. Men også sanger og musikker.
Middelfart: Den Middelfart-baserede journalist og forfatter Jesper Harborg har nu udsendt sin femte bog, "Fodbold, storpolitik og røverhistorier". Den udkommer i forbindelse med BogForum i Bella Center, hvor forfatteren selv præsenterer bogen i Historia Forlags stand.
- VM er en af de sjældne ting, alle taler om på arbejde og i skolen, og det er ikke kun selve spillet, der er spændende, men lige så meget alt det, der foregår uden om. I min bog prøver jeg at fortælle både om de største spillere, de mest mindeværdige øjeblikke på banen og kontroverserne i kulisserne, siger Jesper Harborg.
Han har tidligere skrevet bøgerne "Guld og grønne skove" med Henrik Wolff og Ronald Nielsen, Viborg HK 2012, "Indspark Udefra" med Svend Bertil Frandsen, Turbine, 2013, "I troed' vi var døde og borte", Historia Forlag 2016, og "Danske stjernestunder i mesterligaen", Historia Forlag 2017.
Men Jesper Harborg er også sanger og musikker og har nu udsendt
En ny cd. Med titlen
(Kakofoniske Rundhyl fra Kraniekistens Dunkle Afkroge)
Jesper Harborg har også et godt samarbejde med kollegaen Jan Kjeldsen som også har indspiller en ny melodi.
Så lyt med d.1.okt. kl. 17.00 på Radio Djursland.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.09 | 22:32

Det var så Søndag 413 med Jørn Hjorting

...
20.08 | 19:58

Hejsa
Vedr den sang, som Bente i Holland gerne vil høre, så hedder den
"Når vi ses igen"
Med Hans Henrik.

...
07.08 | 20:01

Hej det var Radio Rønde der sendte, læg en besked på deres Facebook eller mail@syddjurslokalradio.dk

...
07.08 | 15:14

Hej
Hvad hedder den melodi, der blev spillet ca 10.05 i dag søndag d 7/8-22 ?
Med venlig hilsen
Peter

...
Du kan lide denne side