Omtale af kommende udsendelser

Mandage kl.19.00 Hum hitlisten
Hum-hitlisten 2021
består af 10 sange rangeret efter popularitet.

Lytterne bestemmer hvilke sange, der skal på listen ved afstemning.

3 boblere, vil hver uge kæmpe for at komme ind på listen.
​Stem via www.hearusmusic.com/hitlisten.
Lørdag den 24 april 17.00.
Radio Djursland sender lørdag d. 24 april kl. 17.00 et portræt af chefen på museum Østjylland Jørgen Smidt Jensen. Der er i studiet hos Fritz Jensen
Jørgen Smidt Jensen er født 1960 i Viborg og kommer fra en stor familie med 4 søstre.
Hans forældre havde en fiskeforretning, og der skulle Jørgen ud og løbe med varer, han kan også godt skære en fiskefile og flå en rødspætte.
Jørgen blev FDF’er som 6 årig og blev senere spejderleder indtil han flyttede fra Viborg som 19 årig.
I sine unge år blev har interesseret i kunsthistorie og søgte en stilling inden for Museum Østjylland
Direktør for Randers Kommunes forvaltning af sundhed, omsorg og kultur, Erik Mouritsen, der er den ansættende myndighed, siger i den forbindelse:
Der blev lavet en velfungerende fusion imellem tre kommuner. Museet er lykkedes, ikke mindst fordi der har været og er en dygtig ledelse på faglighed, organisation, økonomi og udvikling. Det vil blive efterspurgt hos en kommende ny leder."
Jørgen Smidt-Jensen blev leder af det daværende Kulturhistorisk Museum Randers i 1998 og var i 2011 manden bag fusionen af Randers-museet med Museet for Syddjurs i Ebeltoft og Djurslands Museum i Grenaa til Museum Østjylland. Men inden forinden havde han i godt fem år været ansat som museumsinspektør på Kulturhistorisk Museum Randers.
For allerførste gang skal Museum Østjylland have ny chef da Jørgen Smidt Jensen har valgt at gå på pension efter 23 år i chefstolen.
Så lyt med lørdag d. 24. April. kl. 17.00 på Radio Djursland
Lørdag den 1 maj 17.00.

Radio Djursland sender et portræt af Rene Franz d.1. Maj kl. 17.00 hvor har er gæst hos Fritz Jensen

Jeg har 30 år på bagen som aktiv musiker, og har bl.a. spillet 10 år i danseorkestret Casino Danseband, hvormed Jeg har spillet til diverse halballer, byfester, enkeballer og meget andet.

Nogle af mine kendetegn er : Diskret optræden, afdæmpet dinèr musik i passende styrke så man kan tale sammen, næsten ingen pauser, samt et bredt og alsidigt repertoire indenfor dansemusik tilpasset den enkelte fest.

Jeg spiller bla.; Dansktop, Tresser, Country, Bamse, Kim Larsen, Lilholt, Smokie, Rasmus Seebach, lidt gammel disco alla "Hands up" og meget meget mere. Kort sagt et stort bredt repetoire, hvor jeg prøver at tilgode se alle i selskabet.

Ind imellem kommer "Esmaralda" på maven (min guitar), og så spiller jeg et par Shadows numre, eller noget blødt guitar musik under spisningen.

Ved hjælp af moderne teknik, får man fornemmelsen af et helt orkester. Jeg har et moderne anlæg, som både har en god sound, er blødt og behageligt at høre på, og kan spille både på små, samt større steder. Dog kræves der en plads på min.: Bredde 2m x Længde 4m.

Mia Franz Christensen vakte interesse blandt repræsentanter for den danske presse ved Dansktop Prisen 2019 i Boxen, Herning, i foråret, da hun ankom på den gyldne løber i selskab med sin far, 53-årige René Franz, der var én af aftenens mange fremmødte dansktopstjerner.
Et spørgsmål, der gik igen blandt journalisterne, handlede om Mias alder. Ifølge fordommene er dansktopmusik en fornøjelse, som kun det ældre publikum giver sig hen til. Kunne det virkelig være sandt, at Mia på 23 var til den slags?
Og ja, det kunne det: Jeg havde glædet mig i flere uger til showet i Boxen, og det var lige så stemningsfyldt og sjovt, som jeg havde forventet. Men jeg er også vokset op med dansktop i kraft af far og har tit været ude at høre ham spille, siger Mia.
Rena Franz glæder sig til igen at komme ud og spille når der bliver lukket lidt op igen
Hør historien om Rene Franz's liv på godt og undt d. 1. maj kl.17.00 på Radio Djursland

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.04 | 18:29

Pladeønsker er om lørdagen fra 19.00 til 23.00.

...
11.04 | 18:19

Hej Jeg vil gerne høre Hvidsten kro med Lars Lilholt

...
31.03 | 16:41

God påske til jer alle og et kæmpe krammer til Lene

...
19.01 | 16:25

hvad var det for et Elvis-nummer i spillede tirsdag d. 19.01.21 kl. ca. 16.15 Jeg havde dårlige modtageforhold og kunne ikke høre det hele.

...
Du kan lide denne side