Omtale af kommende udsendelser

Mandage kl.22.00 Hum hitlisten
Hum-hitlisten 2022
består af 10 sange rangeret efter popularitet.

Lytterne bestemmer hvilke sange, der skal på listen ved afstemning.

3 boblere, vil hver uge kæmpe for at komme ind på listen.
​Stem via www.hearusmusic.com/hitlisten.
Lyt med lørdag den 25 juni 2022 Kl.17.00.
Tine Mynster blev uddannet musikformidler fra Det jyske Musikkonservatorium i 1996 med sang som hovedfag. De første år efter hun afsluttede uddannelsen blev brugt på at undervise i sang, kor og børnemusik men i 2000 debuterede hun med sit første reelle udspil. Fremefter blev musik, bevægelse og fortælling et centralt omdrejningspunkt i Tines produktioner til børn og voksne. 

Tine Mynster debuterede med sit første soloalbum Hjerteland i 2015 – og her blev hendes evne til at udtrykke store følelser i sproget bemærket. Man kan kalde hendes genre for socialpoetisk singer-songwriter pop, da hendes lyriske styrke ligger i at vælge de rette ord og komme ind til kernen uden at gemme sig bagved metaforer og ordspil.
Når hun synger/lytter folk og hun har en speciel evne til at bruge sin stemme som døråbner til de svære emner i livet. Hendes klang er klar, varm og kombineret med de stærke danske tekster fremstår sangene vedkommende og de når ind til folk med en nærværende og autentisk fortæller stil.
Tine Mynster kalder selv sine sange for “Hverdags poesi i ord og toner’ og har i mange år arbejdet sammen med producer Tom Kræmer Lindby. I kølvandet det anmelderroste debutalbum fulgte flere singleudgivelser, koncerter rundt omkring i hele landet. Hør hendes fortælling i udsendelsen, musikalsk vindue lørdag den 25 juni kl. 17, studievært arne larsen, har hende i studiet.

Find mere om tine på hendes hjemmeside, tinemynster.dk 
Lyt med med lørdag den 30 Juli 2022 Kl.17.00.
Radio Djursland for besøg af sangeren Rikke Thomsen d. 30 juli hvor hun er gæst hos Fritz Jensen
Rikke Thomsen er født i Grønland, men opvokset i Sønderjylland. Hendes forældre blev skilt, da hun var 12 år, og hun boede i flere år hos sin mor og stedfar i landsbyen Blans
Den sønderjyske sangskriver Rikke Thomsen drager nu ud på sin hidtil største og længste solotour: Opland Tour ’22. Med sit nye fuldlængde album “Opland” under armen, besøger hun hele 33 spillesteder i Danmark.
Alene på scenen inviterer Rikke Thomsen publikum helt tæt på og med ind i sit hjemstavsunivers. På klingende sønderjysk tages lytteren i hånden og dørene åbnes til det sted, Rikke er opvokset: velkommen til Blans i Sønderjylland og til en både humoristisk -og dybt alvorlig fortælling om en opvækst med store drømme, svigt, venskab, udlængsel, afsavn og musik. “Opland” er Rikke Thomsens musikalske og digteriske værk om det sted, der har farvet hende menneskeligt, eksistentielt og følelsesmæssigt -og publikum kommer med helt ud på oplandet, et sted, de fleste bare kører forbi og aldrig skænker en tanke.
Med glimt i øjet, ærlighed og nærvær, svøbes albummets sange ind i en autentisk folk-lyd og Rikkes stærke guitarspil. Dermed får publikum på denne tour en unik mulighed for, at høre sange som “Vausen”, “Ballebrovej 2” og “Hunge Hjerte” skåret helt ind til benet, præcis som de blev skrevet.
Rikke Thomsen har for alvor fået vind i sejlene med sin sangskrivning på klingende sønderjysk. I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve og siden er det gået stærkt for sønderjyden. Efter udgivelsen af “Omve’n Hjemve” modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt – tilmed som den yngste modtager nogensinde.
I 2021 blev Rikke nomineret til Årets Nye Danske Navn ved GAFFA Prisen og med single-udgivelserne fra “Opland” har hun opnået flot airplay på både DRP4 og DRP5. Rikkes store koncertaktivitet har resulteret i flotte turneer med udsolgte koncerter over hele landet.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 22:47

kunne godt tænke mig at bruge radioen til at fri til min kæreste, så fiolitta poul VIL DU GIFTE DIG MED MIG? spil gerne ved den blanke å med bjørn og okay

...
14.05 | 22:38

Jeg kunne godt tænke mig at høre Farvel Tarok med Vagn og vagabonderne, tak

...
14.05 | 21:44

Hej. Må jeg sende en hilsen til min Niece Anette Jørgen, som er i Uglemosen, vil gerne have i spiller season in the sun. Tak fra Flaster.

...
08.04 | 12:49

hej hvor lang tid går der fra man har sendt sin spilleplade ind med gevinst? vavdt for 14 dage siden og har ikke hørt noget endnu Med venlig hilsen Bente

...
Du kan lide denne side