Omtale af kommende udsendelser

De lystige sømænd på Radio Djursland mandag den 25. september kl 20
Radio Djursland sender mandag d. 25. Sep. Kl. 20. et portræt af Vagn Egon Jørgensen fra ”De lystige sømænd” som Fritz Jensen har haft i studiet
Vagn Egon Jørgensen f.1960 er vendelbo – ikke fra selve Rubjerg by, men fra Præstegården i Nr. Rubjerg, hvor han som forpagtersøn lærte at malke en ko og køre en traktor. Fik interessen for harmonikaspil fra sin familie og spillede i forsamlingshusene i Vendsyssel fra hans 14. år

Fra spillemand i forsamlingshusene i Vendsyssel og til dirigent på Rådhuspladsen i København til Dronning Margrethes 25 års regentjubilæum, er der et stort spænd. Den erfaring og de mangeartede oplevelser er en del af Vagn Egon. At kunne kommunikere med alle samfundets lag er et varemærke - en evne, som er oparbejdet igennem hele livet - og glæden i arrangørernes øjne når et arrangement med succes er gennemført, er til stadighed benzin på Vagn Egons motor.

Kor- og Orkesterdirigent siden 1987. Uddannet på Musikinstituttet ved Århus Universitet, Det Jyske Musikkonservatorium, studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København samt Guildhall School of Music and Drama i London. Musikalsk entreprenør, kor- og orkesterdirigent i Sommer i Virring, Vilhelmsborg Festspil v/Aarhus, Herning Kongrescenters Musicalproduktioner, Foreningen MAYA i Århus, Dronning Margrethe Hallernes Festspil I Fredericia, Fredericia Teaters Musicalopsætninger. Stifter og leder af Det Jydske Underholdningsorkester i 1991, Århus Musicalkor samt Vagn Egon Jørgensens Danseorkester. Chef for Sjællandske Livregiments Musikkorps 1996-97.

Vagn Egon Jørgensen grundlagde Human Entertainment ApS i år 2000 og har lavet over 500 teambuildingaktiviteter og koncerter i det regi. Fra sept. 2007 - januar 2009 var Vagn Egon Jørgensen højskoleforstander på Støvring Højskole. Vagn Egon har uddannet sig sideløbende til PO organist. Ansat som leder af Nordfyns Musikskole fra august 2013 til maj 2015. Diplomuddannelse i ledelse.
Lars Frode Nørgaard på Radio Djursland lørdag den 30. september kl. 17
Radio Djursland sender lørdag d. 30 Sep. Kl. 17.00 et portræt af Apoteker Lars Frode Nørgaard som Fritz Jensen har haft i studiet
Lars er født i Gørløse på Vestsjælland, og efter 1 år flyttede familien til Slagelse hvor han var, indtil han blev 18 år, Lars begyndte at spille klaver sammen med sin bror, men der var han’s bror for dygtig, så Lars stoppede med det.
Lars F. Nørgaard blev uddannet farmaceut i 1991, men der skulle gå 13 år, før han kom om bag disken på et apotek, og turen derhen gik hele verden rundt.
Den 1. oktober 2014 overtog Lars F. Nørgaard posten som apoteker i Grenaa efter Lene Hübertz Olesen.
Efter en periode at have arbejdet med miljøgodkendelser til medicinalvirksomheder, blev Lars ansat ved Miljøstyrelsen, og i 1999 blev han udlånt som national ekspert til EU-kommissionen i 2 år.
De følgende år rejste han verden rundt for at forhandle FN-konventioner som ansat ved Sundhedsstyrelsen.
Men de mange rejsedage harmonerede ikke ret godt med at få familie. »Lars måtte træffe et valg. Vil man en international karriere inden for det her, så har man 60 til 80 rejsedage om året. han var glad for det, men det var også hårdt for familien, og det lyder altså mere spændende, end det er. i dag bor Lars og sin kone i Grenaa med deres fire børn.
»Grenaa Apotek havde jeg hørt rigtig meget godt om, og jeg har også besøgt det ved flere lejligheder. Det er et sundt og topmoderne apotek, der var veldrevet til den dag, jeg overtog det. Jeg kan gå ind i stillingen og kigge visioner med det samme i stedet for at skulle til at rydde op i en hel masse. Og så er det et apotek, der passer godt til min profil, der har meget med de her sundhedsydelser at gøre. Jeg vil gerne have, at vi markerer os i forhold til fx rygestop, medicingennemgang og sundhedstjek. At det så betyder færre penge i kassen på apoteket, er ikke noget, der optager Lars F. Nørgaard.

Ronni Didriksen på Radio Djursland mandag den. 30. oktober kl. 20
Radio Djursland sender mandag d. 30 Okt. Kl. 20. et portræt af Ronni Didriksen som Fritz Jensen har haft i studiet
Nu er Ronni Didriksen - om man så kan sige - tilbage for fuld musik. Hans nye nye udgivelse, "Now I Know" er med hans egne et forsøg på at sætte ord på oplevelsen af "et øjeblik, der forandrer alt".
- Titelsangen er mit forsøg på at sætte ord på, hvordan jeg tror det opleves at stå alene tilbage, efter den, man elsker, på tragisk vis bliver revet væk, fortæller Ronni Didriksen.
Da Ronni Didriksens søn for 10 år siden skulle starte i skole, var familien til møde med den kommende lærer kort før sommerferien. Hun var på vej retur på arbejde efter barsel og var fuld af energi og glædede sig meget til at starte med de nye elever efter sommerferien. Desværre blev lærerinden dræbt i et trafikuheld kort tid inden skolestart.
Nok har sangen ligget i skuffen i de sidste 10 år, men med en gennemarbejdet, moderne lyd skabt i samarbejde med professionelle musikere og Ronni Didriksens på én gang bløde og rå stemme, er den et eksempel på en tidløs, klassisk ørehænger af en popsang. En sang, som for eksempel Smokie godt kunne have på repertoiret.
Siden de unge dage som "rockstjerne" på Djursland er tiden gået med at stifte familie og bygge sit musikfirma, som startede i beskedne rammer i Grenaa op, men siden er vokset gevaldigt under navnet VIP-booking. Og nu hvor børnene er blevet større, er der igen blevet tid til musikken. Den udfoldes i det daglige sammen med musikalske venner fra de gode gamle dage, men planen er også at få spillejobs som solist med de nye sange.
Ronni Didriksen er 47 år, far til tre og gift med studievært hos TV2 Østjylland, Anna Louise Tranæs Didriksen. I en periode var han direktør i den lokale fodboldfusion FC Djursland.
EP'en, som ud over titelsangen "Now I Know" også indeholder sangene "On My Own", som er en duet med countrysangeren Wenche Hartmann fra Norge Guitaren spilles af den lokale guitarist Anders Lampe - som forøvrigt tilbage i 1995 producerede albummet "Sleeps With Angels".

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.08 | 17:39

Ja det kan vi ikke jeg tror det er abc der sender for kraftig så kvæler din sinalet

...
19.08 | 11:34

Desværre nej Bent, det må vi ikke, men vi har en sender i Ørsted på 97,60 Mtz, den skulle kunne dække Randers

...
19.08 | 10:28

Hej var det ikke mulig at få en sender i Randers. MVH. Bent

...
26.04 | 13:27

Tusind tak Birthe, det varmer

...
Du kan lide denne side