Omtale af kommende udsendelser

Lise Drees på Radio Djursland lørdag den 28, april kl. 17
Radio Djursland sender programmet ”Det musikalske vindue” d.28 april kl. 17.00
Lise Drees er gæst hos Fritz Jensen
Sanger/sangskriver Lise Dres er fornylig flyttet til Feldballe på Djursland. I den forbindelse gav Lise en smukke intimkoncert i Ravnen på Friland, hvor der var fuldt huse.

Lise Dres har udgivet to album, senest i 2016 hvor GAFFA gav albummet ”De Sidste Skygger” hele 5 stjerne og skrev: ”En melankolsk fornøjelse, der tager tidsfornemmelsen fra én” & ”Man bliver mindet om, hvor smuk musik kan være uden alt det ekstra”. Samme år blev Lise Dres indstillet til Gaffa-prisen som: "Årets danske kvindelige kunster”.

”De Sidste Skygger” handler om at give slip på alt det, der tynger. At rense sit sind, slippe fortiden og komme ind i nutiden. Det er en plade om ikke længere at ville leve i skyggesiden af sig selv, men byde lyset velkommen og komme ud på den anden side og se, hvad der gemmer sig i solen” udtaler Lise Dres.

Det er dansksproget, melodiøs rock, der kombinerer nøgen sårbarhed med en potent og melankolsk energi. Og med et stærkt tekstunivers, der bliver hængende hos lytteren længe efter.

Lise Dres er en erfaren livemusiker og har igennem sin karriere spillet både i indland og udland. Hun har blandt andet været opvarmningsartist på Søren Huss’ første danmarksturne, og på Kira Skovs ”When We Were Gentle"-turnéen.

I december udgav Lise Dres, digtsamlingen ”Det Første År”. Digtene handler om at være tæt på at miste et barn og det svære vilkår at få et barn med et handicap. Bogen er en personlig beretning, om da Lises datter ti minutter gammel stopper med at trække vejret. Digtene er skrevet gennem ”Det Første År”. Bogblogger skrev om digtsamlingen: "Det er en umådelig smuk oplevelse at blive lukket ind i Lise Dres’ verden. At få lov til at mærke angsten, sorgen og taknemmeligheden”.

I løbet 2018 giver Lise Dres igen koncert på Djursland. Mere info på www.facebook.com/lisedres
Borgmestertime på Radio Djursland Mandag den 7 maj kl. 16,00
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.03 | 21:07

Støtteforeningen Radio Djursland’s venner indkalder til ordinær generalforsamling d. 24 april kl. 19.30 i radioens lokaler
Forslag til behandling under dagsordenens punkt 5, skal der navns underskrift tilstiles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsam

...
19.10 | 11:29

Hej Martin, Den sender som burde dække dit område står i Ørsted og sender på 97,6 mtz

...
19.10 | 04:02

Hej radio Djursland, jeg bor i Mariager og vil gerne vide, hvilken frekvens jeg skal bruge for at lytte til jer

...
20.08 | 17:39

Ja det kan vi ikke jeg tror det er abc der sender for kraftig så kvæler din sinalet

...
Du kan lide denne side