Omtale af kommende udsendelser

Borgmestertimen på Radio Djursland mandag den 17Juni kl. 16 med genudsendelse kl. 23
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.
Northern Assambly på Radio Djursland lørdag den 6. Juli kl. 17
Radio Djursland sender programmet ”Kunstnertimen” d.6. juli kl.17.00 hvor de er gæst hos Fritz Jensen
Northern Assembly
”Det er meget levende og troværdigt og med en dejlig kommunikation med publikum. Mennesker, man får lyst til at lære at kende”
Med smittende spilleglæde og stærk sangskrivning som nogle af deres åbenlyse kvaliteter, er Northern Assembly et af øjeblikkets rigtig gode bud i den moderne folk, der virkelig går sin sejrsgang både herhjemme og internationalt i disse år. Northern Assembly er bygget op omkring sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere og opvokset alle andre steder end i Danmark: fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, de smukke norske fjelde og Afrikas højland i Etiopien. Northern Assemblys noget uklare fornemmelse af hvor ”hjem” er giver perspektiv til deres sange, som fortæller om hjemve og om at længes og søge efter håb, fred og nåde. I sammenspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i Northern Assembly skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på navne som Simon & Garfunkel og Mumford & Sons.
Northern Assembly debuterede tilbage I 2014 med EPen af samme navn – og har siden, via massevis af koncerter, spillet sig til et støt voksende publikum. I 2017 var Northern Assembly landet rundt, både som support for Jacob Dinesen og med egne gigs på bl.a. Spot Festival, Nordals Festival, Jam Days i Odense og ved Århus Festuge (og såmænd også med en afstikker til en festival i Korea!). Det blev også til et par nye singler i form af ”Man To Man” og ”One Day I Will Return” – og så rundede gruppen da også lige 2017 af med at levere en af årets store julesange, i form af den smukke ”Gloria”, der bl.a. blev spillet flittigt på P4. Northern Assembly udsendte i februar i år debutalbummet ”Death, Won´t You Marry Me”.
Else Klemmensen på Radio Djursland lørdag den 29. juni kl. 17
Radio Djursland sender i ”Det Musikalske Vindue” lørdag d. 29.juni kl. 17 et portræt af Else Klemmensen, Fuglslev.
Else er født på en 80 tønderland stor gård ved Sivested med en sjov og god barndom, der bød på spas og leg med karlene på gården – men også med de mange pligter, der er på en gård - bla.a. med afvaskning af malkespande, som Else har haft en sjov oplevelse med.
Else kom efter skolegang, som ikke lige var hendes ”kop te”, i huset og i en trikotageforretning i Kolind – halv tid hvert sted. Det var her Elses store passion for håndarbejde blev vagt, og også dengang man ikke måtte sidde med hænderne i skødet i den sparsomme fritid.
De gamles hjem i Kolind blev senere Elses start på det rigtige voksenliv, men hun boede fortsat hjemme og måtte cykle i al slags vejr for at komme på arbejde. En veninde spurgte en dag om Else ville med til bal i Ryomgård, men forældrene sagde bestem ”nej”, men Else fik til sidst sin vilje. Det blev på flere måder en fantastisk aften. Peter Belli spillede til ballet den aften, og så skete det største – Else fandt sin Ove, og de to har fulgt hinanden lige siden.
Hør selv videre i udsendelsen lørdag d. 29. juni kl. 17,00, hvordan det er gået Else gennem årene – en kvinde med stort livsmod og appetit på livet, fortalt til studievært Gerda Svendsen og tekniker Jacob Mikkelsen.
Flemming Gammelholm på Radio Djursland lørdag den 3. august kl. 17
Radio Djursland sender programmet ”Kunstnertimen” med Flemming Gammelholm d. 3. Aug. Kl. 17.00 hvor han er gæst hos Fritz Jensen
Efter 35 år som pilot har Flemming Gammelholm parkeret flyet for at satse på en musikkarriere. Fredag udgiver han en VM-sang.
Hørup: Mangeårig pilot Flemming Gammelholm har fulgt sine drømme og droppet det faste job i luften. I stedet tager han nu rundt som sanger og underholder til fester, i foreninger og på institutioner.
- Jeg har altid spillet. Det er min store passion. Jeg har det rigtig godt, når jeg optræder. Jeg giver noget af mig selv og møder glade mennesker, siger Flemming, der til oktober runder de 60.
I 35 år har han været pilot alene 21 år hos Cimber Sterling, ind til selskabet gik konkurs i 2012. Allerede dengang overvejede den mangeårige fritidsmusiker og forsanger i bandet Night Buzz samt Elvis-imitator at skifte levevej.
- Det har da krævet mange tanker, søvnløse nætter og mod at tage skridtet. Jeg skulle tænke mig grundigt om - også i forhold til det økonomiske.
Flemming er i øjeblikket er ved at finpudse sin egen VM-sang "Vi er de bedste". Den 15. juni bliver den indspillet i studiet og samme dag rundsendt til radiostationer.
- De musikere, som skiller sig du fra mængden, skriver selv. Hvis jeg skal slå mit navn fast, er det nemmere, hvis jeg også har egne numre.
DEN SYNGENDE PILOT
59-årige Flemming Gammelholm er oprindeligt uddannet elektriker, men fik smag for de højere luftlag, da han begyndte at springe med faldskærm i 1982. Han tog først et motorflyvercertifikat og i 1988 et erhvervscertifikat. De første år fløj han taxakørsel, reklameslæb og fugletælling hos North Flying i Aalborg. I 1991 kom han til Cimber Sterling, hvor han var styrmand ind til selskabet gik konkurs. Herefter kom han til Cimber, og da det blev solgt til SAS, videre til Jet Time, hvor han sluttede i september sidste år.


Det rette tidspunkt
De seneste år har Flemming været hos Jet Time, hvor han arbejdede deltids med base i København. 14 dage i luften og 14 dage hjemme med fuld knald på musikken. Han var dog en af mange, der blev fyret inden jul 2016, da SAS ikke forlængede deres kontrakt hos Jet Time.
Han kunne godt have fortsat hos flyselskabet Nordic, som SAS hyrede i stedet, men det ville have været uden deltidsordningen. September sidste år tog han den store beslutning og forlod flybranchen.
- Hvis det skulle være, så skulle det være nu. Mine to børn er voksne nu, så jeg har kun mig selv at skulle forsørge, siger Flemming, der er opvokset i den lille
by Haverslev syd for Aalborg.
- Som lille dreng kunne jeg sidde i timevis at lytte til plader fx Bjørn Tidmand, Gustav Winckler og Four Jacks hjemme hos min mormor og morfar, siger Flemming, hvis forbilleder i dag er navne som Phil Collins, Cliff Richard, Michael Bolton, Beatles, Lis Sørensen og Lars Lilholt.
På forældres foranledning begyndte han som 11-årig med klaverundervisning og fik et klaver af sine forældre, som han i dag står i stuen i Hørup.

For første gang i sit lange musikliv, skriver Flemming nu egne numre.
- Jeg har altid haft nemt ved at lave musikken men svært ved teksten. Jeg er meget selvkritisk og har gennem årene krøllet mange blokke papirer sammen.
De første tre numre er blevet skrevet og udgivet. Den ene - "Min Havedam" et nummer med en sjov tekst, der handler om at vælte med sin trillebør ned i havedammen, er strøget til tops på hitlisten hos Radio Sydvest og er nummer to hos Radio Tønder.
- Det har da givet mig mere blod på tanden og appetit på mere, at se folk godt kan lide det, jeg laver, siger Flemming.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 09:17

Nej. Det var et direkte intervue som ikke er optaget

...
10.03 | 19:15

Kan man genhøre jeres interview med Dansk Folkehjælp fra forårsmessen i Grenå

...
09.02 | 17:14

For fanden da Poul Erik gi da Kamma en chance for at komme til orde

...
15.09 | 19:26

jeg vil gerne ønske El Condor Pasa med Leo Rojas (panfløjte)

...
Du kan lide denne side