Omtale af kommende udsendelser

Ingeborg Kyed Pedersen på Radio Djursland lørdag den 24. februar kl. 17
Radio Djursland sender lørdag d.24. februar kl. 17.00 ”Det musikalske vindue” med månedens gæst Ingeborg Kyed Pedersen Skærvad, Grenaa
Ingeborg er samboende med Jørgen Paarup, Skærvad maskinstation. Social- og sundhedsassistent ansat på Grenå sygehus fra 1971-2001. Kommunalbestyrelsesmedlem fra 1984-1992. Formand for Stenvad kirke 1990-2000. Formand for Ældre Sagen Nørre Djurs 2002-2017.
Ingeborg Kyed fortæller følgende:
”Det at genopstille til Ældrerådet i Norddjurs Kommune er for mig blevet en udfordring, en hjertesag, et bindeled mellem de frivillige medlemsrelaterede organisationer og det offentlige folkevalgte ældreråd, hvor jeg kan medvirke til at understøtte værdighed, respekt og selvbestemmelse hos ældre, samt være et ekstra sikkerhedsnet for god pleje og retssikkerhed for svage ældre her i Norddjurs Kommune.”
Hun vil arbejde for alle områder, der vedrører ældre +60 i Norddjurs, hvor rådet skal høres og være deres talerør for at imødekomme deres behov for livskvalitet, og samtidig være med til at gøre brug af ældres engagement og personlige resourcer.
Lyt med i programmet og hør mere om hendes opvækst i Frederecia og videre færd frem mod Djursland
Borgmestertime på Radio Djursland Mandag den 12. marts kl. 16,00
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 11:29

Hej Martin, Den sender som burde dække dit område står i Ørsted og sender på 97,6 mtz

...
19.10 | 04:02

Hej radio Djursland, jeg bor i Mariager og vil gerne vide, hvilken frekvens jeg skal bruge for at lytte til jer

...
20.08 | 17:39

Ja det kan vi ikke jeg tror det er abc der sender for kraftig så kvæler din sinalet

...
19.08 | 11:34

Desværre nej Bent, det må vi ikke, men vi har en sender i Ørsted på 97,60 Mtz, den skulle kunne dække Randers

...
Du kan lide denne side