Omtale af kommende udsendelser

Sandra Sonne på Radio Djursland Lørdag den 25. november kl. 17
Radio Djursland sender et portræt af Sandra Sonne d.25. Nov. Kl. 17.00. Hun er gæst hos Gerda Svendsen i ”Det musikalske vindue”.
Sandra Sonne, Pindstrup besøgte Radio Djursland 1. gang i forbindelse med sangerinden Anniqa’s besøg i DK i okt. måned. Sandra stod for alle Anniqa’s arrangementer her i DK. Men lyt selv med i udsendelsen og hør, hvorfra de to kender hinanden.
Sandra Sonne har haft en noget tragisk barndom, men har i voksenlivet været meget til fest og farver. Har arbejdet indenfor rejsebranchen og selv rejst i mange lande. Derudover er Sandra også til sport og har bla.a. gået til fægtning. Den alternative verdens mange hjørner er Sandra også meget optaget af.
Lyt med i ”Det musikalske vindue” på Radio Djursland lørdag d.25. nov. Kl 17
Karina Christensen på Radio Djursland mandag den 25. december kl. 20
Radio Djursland sender mandag d. 25. dec. Kl. 20. et program med contry sangeren Karina Christensen der er gæst hos Fritz Jensen
Jeg er født og opvokset i Voldum. Er 43 år og kommer fra en musikalsk familie idet vi altid har sunget meget, og der har altid været musik på båndoptageren.
Jeg har aldrig gået til sangundervisning, så det jeg kan har jeg lært af mig selv. Jeg har været stor fan af gruppen KANDIS siden de startede i 1989. Og har faktisk slidt min første bil op ved at drøne rundt i Danmark til den ene koncert efter den anden (nogle gange op til 4 gange på en uge)
Jeg mødte min mand til et Kandisbal på Hotel Vinderup. Jeg flyttede vestpå, og vi har nu tre drenge sammen og har været gift i 12 år....
Sangen har altid været en hobby for mig, og jeg har altid drømt om at få lov til at udgive en CD så det er virkelig skønt at det nu er lykkes. Det med musikken giver mig SÅ meget, man bliver glad i låget af at synge og nu håber jeg at andre nu også kan blive glade ved at lytte til min CD.
Kh Karina
Me and Maria på Radio Djursland, mandag den 29. januar kl. 20
ME AND MARIA er gæst på Radio Djursland hos Fritz Jensen
Programmet sendes mandag D. 29 jan. Kl. 20.00
ME AND MARIA er et nyt dansk band som skriver, komponerer og arrangerer smukke, anderledes og stemningsfulde sange udelukkende for bas og vokal.
Musikken er enkelt arrangeret og efterlader derfor plads til nærvær og eftertænksomhed.
Bandets lyd bevæger sig i den blide popgenre med et moderne strejf af country og poetisk sang.
Tekst og musik fortæller historier om sårbarhed, mod og glæde.
ME AND MARIAs utraditionelle klangbillede har gjort indtryk på mange koncertgæster over hele landet og kastet masser af positiv medieomtale fra sig.
ME AND MARIA har lige udgivet deres anden single på dansk,”Holder hjertet gemt,” som opfølger til deres populære første danske single “Hvor kærligheden vugges“

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 11:29

Hej Martin, Den sender som burde dække dit område står i Ørsted og sender på 97,6 mtz

...
19.10 | 04:02

Hej radio Djursland, jeg bor i Mariager og vil gerne vide, hvilken frekvens jeg skal bruge for at lytte til jer

...
20.08 | 17:39

Ja det kan vi ikke jeg tror det er abc der sender for kraftig så kvæler din sinalet

...
19.08 | 11:34

Desværre nej Bent, det må vi ikke, men vi har en sender i Ørsted på 97,60 Mtz, den skulle kunne dække Randers

...
Du kan lide denne side