Omtale af kommende udsendelser

Borgmestertimen på Radio Djursland mandag den 7. oktober kl. 16 med genudsendelse kl. 23
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.
Henry Slemming på Radio Djursland lørdag den 26. oktober kl. 17
Radio Djursland sender lørdag d. 26. oktober kl. 17,00 ”det musikalske vindue ” , hvor Henry Slemming, Hammelev er gæst. Gerda Svendsen er studievært og Jacob Mikkelsen i teknikken.
Henry Slemming er barnefødt i Hammelev i 1933 på ”Ryttergården”, der har været i slægtens eje i flere generationer. Derfor har Henry et godt lokalt kendskab og har været medlem af slægtsgårdsforeningen i mange år – en forening, der ikke kan tælle så mange medlemmer mere. Henry har haft en rimelig tryg barndom trods 2. verdenskrig. På ”Ryttergården” havde de indlogering af soldater og deres maskinel samt heste. Det var jo spændende for en dreng omkring skolealderen. Henry er den 8. og sidste af en søskendeflok, hvoraf de sidste 6 var drenge. Det har Henry en kongelig historie at fortælle om.
Landbruget var ligesom hans lod, men mange andre udfordringer har Henry taget op gennem tiden. Som ung på ture med sin skolelærerbror, hvor han var handicaphjælper for en af eleverne. Og som aspirant til at skulle overtage gården, var han en tur i England og mener selv, han blev meget modnet der.
Henry har 4 sønner med sin fru Hilda Alis, som han har været gift med gennem 65 år, og de to har fulgt hinanden i Henrys mange interesser.
Også et lille museum i Hammelev er det blevet til og en bog er på vej, så Henry og hans frue er fortsat aktive personer.
Du skal blot lytte med lørdag d. 26.10. kl. 17 – her får du hele Henry Slemmings livshistorie – forkortet til en times udsendelse.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 09:17

Nej. Det var et direkte intervue som ikke er optaget

...
09.02 | 17:14

For fanden da Poul Erik gi da Kamma en chance for at komme til orde

...
26.08 | 07:58

Perfekt radio, nu til dags, hører til sjældenhederne

...
16.08 | 19:55

Hej hvordan kan jeg genhøre et indslag i havde i dag om spejderne fra Balle, er det muligt at finde indslaget et sted ?

...
Du kan lide denne side