Omtale af kommende udsendelser

Borgmestertimen på Radio Djursland mandag den 20 Maj kl. 16 med genudsendelse kl. 23
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.
Leif Lahn i Radio Djursland lørdag den 27. april kl. 17
Radio Djursland sender programmet ”Det musikalske vindue” lørdag d. 27. april kl. 17 - 18, hvor folketingspolitiker Leif Lahn Jensen, med bopæl i Grenaa, er i ”den varme stol”.
Leif Lahn Jensen har for flere år siden medvirket i samme program – derfor opsumerer han kort om sin tid, før han blev valgt ind i folketinget. I den her udsendelse hører vi om, hvordan det er at arbejde i folketinget og om den ærefrygt, han har for sit arbejde som arbejdsmarkedsordfører for Socialdemokratiet og før det som gruppeformand i samme parti.
Leif Lahn fortæller også om, hvordan han i den sparsomme fritid værner om familie/vennelivet i Grenaa – dvs. hans hustru, 2 voksne piger,1 barnebarn, forældre og en vennekreds, der alle er meget forstående for hans arbejde på ”Borgen”.
Det er også vigtigt for Leif at komme ud blandt sine lokale vælgere for at kunne viderebringe deres evt. budskaber og lytte til, hvad der rører sig i vores lokalsamfund, der jo er lidt langt fra ”Borgen”.
Musikken i udsendelser er valgt af gæsten og relaterer til de forskellige situationer, vi taler om.
Lyt derfor med til ”det musikalske vindue” lørdag d. 27. april, hvor Gerda Svendsen er studievært og Jacob Mikkelsen styrer det tekniske.
Me and Maria i Radio Djursland lørdag den 4. maj kl. 17
RADIO DJURSLAND FÅR D.4. MAJ KL. 17.00 BESØG AF ME AND MARIA SOM KOMMER I STUDIET HOS FRITZ JENSEN

Play it forward Maria Anna Rosenberg er erfaren professionel sanger fra Den Danske Scenekunstskole med hovedroller og ensemble på teater bag sig. I ME AND MARIA er hun vokal, sangskriver og keys. Johannes Pehrson er autodidakt bassist og professionel producer, komponist og sanger. ME AND MARIA er kendt for hjerteåbnende musik, der skaber plads til de svære stunder i livet. Tekst og musik er autentisk. De er meget velegnet til intim og sårbar stemning og har flere udtalelser, der bekræfter denne evne. De er fleksible i opstilling, og vant til kreative løsninger på små eller anderledes forhold. Going Local ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg på vokal og Johannes Pehrson på elbas/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og Johannes i rocken. Samarbejdet resulterede i første omgang i albummet “The Beauty of Allowing All the Sad Songs” som opnåede radiotid flere steder, og gav duoen en lang række koncerter. I dag fokusere ME AND MARIA primært på dansksprogede sange. Dette har indtil videre resulteret et dansk sproget album, som udkommer her i maj måned, og som kan høres i programmet
Maria Anna Padkjær Rosenberg Sanger, skuespiller, performer “You healed something in me just now with your performance, Maria. Few people can do what you just did. You are a star” – David Brunetti (Vocal/Acting coach NYC) I 2007 blev Maria færdiguddannet på Den Danske Scenekunstskole. Maria har været ensemble og hovedrolleindehaver i flere store musicals. Senest har hun også været aktiv på udenlandske scener, blandt andet på turné i Tyskland, Østrig og Schweiz. Maria er sangerinde og sangskriver i duon ME AND MARIA. Lyden bevæger sig i den blide pop-genre med et moderne nordisk strejf. ME AND MARIA har udgav I 2017 en engelsksproget EP”The Beauty of Allowing All the Sad Songs.” Siden har de lagt stilen om og udgiver kun på dansk, og har allerede 8 singler bag sig. I 2018 lagde Maria stemme til Roskilde Domkirkes vinter og forårs projekt i Natkirken;”Bøn i Bevægelse.” Men Maria glæder sig også til at lade sin diva komme frem på Nimb bar med showet “Diva Moments”.
Lyt med lørdag d. 4. maj kl. 17.00

 

 

Svend Erik Sinding er gæst hos Fritz Jensen d. 5-1-2019 kl. 16.00 og skal fortælle om bandet "ALBATROS"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.03 | 09:17

Nej. Det var et direkte intervue som ikke er optaget

...
10.03 | 19:15

Kan man genhøre jeres interview med Dansk Folkehjælp fra forårsmessen i Grenå

...
09.02 | 17:14

For fanden da Poul Erik gi da Kamma en chance for at komme til orde

...
15.09 | 19:26

jeg vil gerne ønske El Condor Pasa med Leo Rojas (panfløjte)

...
Du kan lide denne side