Omtale af kommende udsendelser

Hanne Boskov på Radio Djursland
Sangerinden Hanne Boskov kommer på Radio Djursland d. 6 Okt. kl. 16.00

Man skal aldrig give op. Lige pludselig lykkes det, siger 52-årige Hanne Boskov fra Haslev, der netop har udgivet sin første single ,,En herlig Sommerdag".
Det kan måske undre, at det først er nu hun udgiver en single, for hun har været i musikbranchen i mange år - i flere forskellige sammenhænge, men faktisk var hun 27 år gammel inden hun for alvor begyndte at synge. Hun havde nok stået lidt i skyggen af hendes storebror Ole Boskov, og troede ikke rigtigt på, at hun havde en god sangstemme.
Men det fandt hun ud af, da en veninde meldte hende til en gospel workshop med Henning Vilen. Han faldt for hendes stemme, og tilbød hende sangtræning.
Så en dag, for snart mange år siden, hvor hun arbejdede i tøjforretningen Zigga i Faxe, tænkte hun, at der må være bedre måder at tjene sine penge på, og så kontaktede hun Jens Skovholm, der den gang spillede i New Heart¬beat.
- I skal da have en sangerinde i jeres band, sagde hun. Men nej, det mente Jens ikke at de skulle.
Han kom dog på andre tanker, så i mange år var Hanne Boskov med i New Heartbeat, der spillede over hele landet til blandt andet firmafester og halfester. Nu eksisterer bandet ikke længere, men Hanne synger stadig til kirkelige handlinger, forskellige former for fester - og i bandet Players fra Næstved. Et band der også turnerer rundt i hele landet.
Nå ja, og så vikarierer Hanne også i forskellige bands, blandt andet 5Alive og Chanda & Boomerang.
De bands hun har været med i har alle spillet andres numre. Hun har aldrig sunget egne sange - indtil nu. For her for nylig blev hun kontaktet af tekstforfatteren Calle Sand. Det var i øvrigt ham der oversatte Himmelhunden.
Han ville have Hanne til at debutere med egne sange - og da Lars Andreasen, som har stået bag Fede Finn og Funnyboys og Maud og mænd, skulle producere sangen, så sagde Hanne ja til at give sig i kast med opgaven.
Borgmestertime på Radio DjurslandBorgmester Jan Petersen kommer i studiet hos Ingrid Skytte Ribergaard disse mandage klokken 16: 1) Mandag den 20. August 2) Mandag den 10. september 3) Mandag den 8. Oktober 4) Mandag den 12. November 5) Mandag den 10. December
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.09 | 19:26

jeg vil gerne ønske El Condor Pasa med Leo Rojas (panfløjte)

...
26.08 | 07:58

Perfekt radio, nu til dags, hører til sjældenhederne

...
16.08 | 19:55

Hej hvordan kan jeg genhøre et indslag i havde i dag om spejderne fra Balle, er det muligt at finde indslaget et sted ?

...
24.03 | 21:07

Støtteforeningen Radio Djursland’s venner indkalder til ordinær generalforsamling d. 24 april kl. 19.30 i radioens lokaler
Forslag til behandling under dagsordenens punkt 5, skal der navns underskrift tilstiles bestyrelsen senest 8 dage før generalforsam

...
Du kan lide denne side