Omtale af kommende udsendelser

Borgmestertimen på Radio Djursland mandag den 18. Marts kl. 16
Redaktionen på programmet "Borgmestertimen" har besluttet - i samarbejde med Borgmester i Norddjurs Kommune Jan Petersen - at ændre en smule i programmets sammensætning. Vi vil gerne gøre programmet mere dialogbaseret og ikke mindst også åbne for, at der kan være en slags dialog mellem borgmesteren og borgerne i kommunen. Vi inviterer derfor lyttere, der har interesse for, hvad der sker i Norddjurs Kommune, til at sende spørgsmål til borgmesteren, som han vil forsøge at besvare i den månedlige udsendelse "Borgmestertimen". Alle spørgsmål er velkomne, store og små, lange og korte, sjove og svære. Redaktionen sørger for udvælgelse af spørgsmål til udsendelserne med udgangspunktet - at få borgmesteren til at tale om et bredt udvalg af politiske dagsordener. Spørgsmål sendes til redaktionen på følgende mail-adresse mail@radiodjursland.dk.
Lisbeth Gitte Horndrup Jensen i Radio Djursland lørdag den 23. februar kl. 17
Radio Djursland sender programmet ”Det musikalske vindue” Lørdag d. 23 Feb. Kl. 17.00 hvor Lisbeth Gitte Horndrup Jensen er gæst hos Gerda Svendsen

Mit navn er Lisbeth Gitte Horndrup Jensen, Jeg er født i Ebeltoft, og har boet rundt omkring på Mols, i 1970 flyttede jeg til Grenaa, og her har jeg været siden på nær et smut på 1½ år til Tilst i 1979/80. jeg har tre dejlige børn der er voksne nu, 4 dejlige børnebørn.
Jeg elsker naturen og vandre tit, ofte bliver det med min affaldsvogn eller en pose og min gribetang, hvor jeg prøver, at forskønne og passe på vores natur, ved at samle affald. Et projekt jeg brænder meget for.
Jeg er nr. 4 ud ad en børneflok på 6 børn, min far var murer, men brækkede desværre ryggen ved et fald, min mor har altid været hjemmegående, de er desværre begge døde nu.

hilsen Lisbeth Gitte
Lyt med d. 23 feb. Hvor Lisbetg fortæller om sit liv.

Orkesterchef David Riddell på Radio Djursland lørdag den 8. marts kl. 17
Radio Djursland sender lørdag d. 8-3-2019 en udsendelse om orkestercheffen David Riddell som Fritz Jensen har i studiet

25 år ved Randers Kammerorkester
– Gennem mine 25 år ved Randers Kammerorkester har ensemblet været i en rivende udvikling, som jeg er stolt over at have været en del af. Orkestret er i dag i kunstnerisk topform – det har vores seneste turné i juni til St. Magnus Festivalen i Skotland bl.a. understreget – og samtidig er vi en levende og vigtig del af det lokale kulturliv i Randers.
Sådan opsummerer David Riddell sine 25 år som orkesterchef for Randers Kammerorkester. David Riddell er født i Elgin i Skotland. Han er uddannet på The University of St. Andrews og The University of Edinburgh, og studerede derefter direktion på Guildhall School of Music and Drama i London. Efter en række år som freelance-dirigent i Danmark og fra 1989 musikalsk chef ved Aarhus Sommeropera blev han i 1993 ansat som kunstnerisk og administrativ leder af Randers Kammerorkester.
I løbet af de sidste 25 år har Randers Kammerorkester med omkring 110 koncerter hvert år markeret sig både i det østjyske område og i hele Danmark. Gennem turnéer til bl.a. Kina, Rusland, Italien og Storbritannien har orkestret også repræsenteret det danske og randrusianske kulturliv på de udenlandske scener, og orkestrets kunstneriske kvalitet er dokumenteret gennem en lang række cd-udgivelser.
Lyt med i programmet ”Kunstnertimen” lørdag d. 8-3-2019 kl. 17.00

 

 

Svend Erik Sinding er gæst hos Fritz Jensen d. 5-1-2019 kl. 16.00 og skal fortælle om bandet "ALBATROS"

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.02 | 17:14

For fanden da Poul Erik gi da Kamma en chance for at komme til orde

...
15.09 | 19:26

jeg vil gerne ønske El Condor Pasa med Leo Rojas (panfløjte)

...
26.08 | 07:58

Perfekt radio, nu til dags, hører til sjældenhederne

...
16.08 | 19:55

Hej hvordan kan jeg genhøre et indslag i havde i dag om spejderne fra Balle, er det muligt at finde indslaget et sted ?

...
Du kan lide denne side